Φιλοζωικά σωματεία: όχι πάλι από την αρχή

Ζητείται συνέχεια φιλοζωικού έργου από τη νέα ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
14:20
24/09/2010
Φιλοζωικά σωματεία: όχι πάλι από την αρχή
loading

Τα σωματεία της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων απέστειλαν επιστολή στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με την οποία ενημερώνουν τη νέα ηγεσία για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας σε σχέση με τα ζώα και ιδιαίτερα τα αδέσποτα. Αναφέρονται στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνουν, με τη βοήθεια σωματείων του εξωτερικού και ιδιωτών για να κάνουν τη δουλειά της Πολιτείας. Τέλος επισημαίνουν ότι είχαν άριστη επαφή με την προηγούμενη ηγεσία την οποία επιθυμούν να διατηρήσουν ώστε να υπάρξει κάποια πρόοδος επιτέλους στα φιλοζωικά ζητήματα.

Χαρακτηριστικά λένε στην επιστολή τους: «Ζητάμε από την νέα ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που είναι το αρμόδιο για τα θέματα των ζώων, να ενημερωθεί για τα θέματα που έχουμε θέσει, από τον φάκελο που περιέχει τις προτάσεις μας και πλούσιο σχετικό υλικό, το οποίο καταθέσαμε στις συναντήσεις που είχαμε με επιτελείς του γραφείου του πρώην υφυπουργού Μ. Καρχιμάκη και να μην ξεκινήσει η μελέτη του θέματος από την αρχή για πολλοστή φορά.

Είναι μεγάλη η ανάγκη να προχωρήσουμε άμεσα σε λύσεις διότι η υπάρχουσα κατάσταση αποτελεί πληγή για την χώρα μας, δημιουργεί πλήθος ηθικών και πρακτικών προβλημάτων στους πολίτες και μας διασύρει διεθνώς».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει