Για σωματεμπορία, συνελήφθησαν στο λιμάνι της Ραφήνας, ένας 49χρονος και ένας 65χρονος, μετά από καταγγελία και υπόδειξη των δύο ατόμων από μία 21χρονη, σε στελέχη του κεντρικού τοπικού λιμεναρχείου, αλλά και μήνυσης που κατέθεσε η μητέρα της νεαρής κοπέλας στη λιμενική αρχή Ρόδου.

Ο 65χρονος είναι ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο, στο οποίο εργαζόταν η 21χρονη. Τα δύο άτομα συνελήφθησαν κατά την αποβίβασή τους από επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο, ενώ στις αποσκευές της 21χρονης που συνελήφθη και αυτή εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες. Στην κατοχή της βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης 13,3 γραμμαρίων, καθώς και τρεις μεταλλικοί τρίφτες.

Η ασφάλεια του λιμεναρχείου Ραφήνας από τους δυο συλληφθέντες κατάσχεσε 4 κινητά τηλέφωνα και 2 ΙΧ οχήματα, όπως επίσης και το χρηματικό ποσό των 3.750 ευρώ.

Ακολούθησε έλεγχος στο κατάστημα του 65χρονου στη Μύκονο και σε παρακείμενα δωμάτια των εργαζομένων από στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του τοπικού λιμεναρχείου, όπου συνελήφθησαν δύο αλλοδαπές, ηλικίας 29 και 32 ετών αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, στο δωμάτιο της 32χρονης βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα κοκαΐνη, μικτού βάρους 0,25gr, ενώ στο δωμάτιο της 29χρονης βρέθηκε δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, 0,86gr, και 4,9gr αντίστοιχα.