«Είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει ένας Έλληνας πολίτης που δεν πιστεύει ότι είμαι προσωπικά στοχοποιημένος από την κυβέρνηση όσο κανένας άλλος», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του συνέντευξης στον Real FM, όσον αφορά τις υποθέσεις των στημένων παιχνιδιών ποδοσφαίρου και του Noor 1. «Η συντριπτική πλειοψηφία των κατηγοριών έχει καταρρεύσει. Είμαι σίγουρος πως θα δικαιωθώ και για τις άλλες. Το φως νικά το σκοτάδι, τη μαύρη προπαγάνδα και το ψέμα», τόνισε.

«Δεν μπορώ να λέω κάθε μέρα ότι δεν είμαι ελέφαντας. Θα δικαιωθώ, αλλά δεν μπορώ να συγχωρήσω κάποιους ανθρώπους που έχουν ρόλο σε αυτές τις σκευωρίες. Έχουν γίνει έρευνες και το όνομα μου δεν υπάρχει πουθενά. Όλο αυτό καταρρέει και δεν με απασχολεί καθόλου και δεν με αγγίζει. Θα πρέπει να κοιτάξω τη δουλειά μου και το μέλλον. Δεν με αγγίζει όλο αυτό το σκοτάδι, ούτε θα μείνω σε αυτό», ανέφερε στη συνέχεια ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να υπογραμμίζει στη συνέχεια: «Έχω προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εναντίον του κυρίου Τσίπρα, του κυρίου Τζαννακόουλου, του κυρίου Καμμένου και του κυρίου Κοντονή… Αναμένουμε σύντομα τις αποφάσεις. Αν αυτή η κυβέρνηση μείνει μέχρι τον Οκτώβριο, θα έχουμε για πρώτη φορά καταδικαστική απόφαση για εν ενεργεία πρωθυπουργό».