Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Ροδίτη κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη σημειώθηκε στις φυλακές Γρεβενών, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο, ο Ροδίτης κατηγορούμενος ήρθε στα χέρια με συγκρατούμενους και επιτέθηκε φραστικά σε σωφρονιστικό υπάλληλο.

Αυτά τα δύο περιστατικά, μάλιστα, θα τον φέρουν αντιμέτωπο με πειθαρχικό συμβούλιο την επόμενη εβδομάδα. Ο διευθυντής των φυλακών, ο εισαγγελέας και ο κοινωνικός λειτουργός θα αποφασίσουν για την ποινή του με το Star να σημειώνει πως η συμπεριφορά του εντός των φυλακών χαρακτηρίζεται προκλητική.

«Είμαι αθώος»

«Είμαι αθώος» δήλωσε για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες ο 21χρονος Ροδίτης που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ο νεαρός κατέθεσε νέα στοιχεία και προσωπικά δεδομένα φωτογραφίζοντας ως μοναδικό ένοχο για το έγκλημα τον 19χρονο συγκατηγορούμενό του.

«Είσαι αθώος;» ρωτάται. «Αθώος» φώναξε πολλές φορές προς τις κάμερες ο 21χρονος δείχνοντας τον 19χρονο Αλβανό ως αποκλειστικό υπεύθυνο της δολοφονίας όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο νεαρός κατά την δεύτερη είσοδο του στο γραφείο της ανακρίτριας έδειξε διαφορετικό πρόσωπο. Δεν εμφανίστηκε προκλητικός ή ειρωνικός, έμοιαζε σκεφτικός, ήταν λιγομίλητος, ενώ αυτήν τη φορά συνοδευόμενος από δικηγόρο άφησε κατά μέρους τους αστεϊσμούς της προηγούμενης συνάντησής τους και πιο συνεργάσιμος παρέδωσε τους κωδικούς πρόσβασης σε δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και τον κωδικό που ξεκλειδώνει το προφίλ του στα social media.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 ο 21χρονος στις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται έχει εκδηλώσει κυκλοθυμική συμπεριφορά, αρνείται να μιλήσει στους γονείς του και έχει κλειστεί στον εαυτό του, ενώ άλλες φορές δείχνει να μην έχει κατανοήσει τη σοβαρότητα των κατηγοριών που τον βαραίνουν. Η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη θεωρεί ότι αυτή η συμπεριφορά είναι επιμελώς επιτηδευμένη για να πέσει στα μαλακά.