Ένοχος κρίθηκε ο νεαρός παπάς από το Ηράκλειο που κάθισε χτες στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημελλειοδικείου για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της πρεσβυτέρας του και μητέρας των ανήλικων παιδιών του.
Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή προκαλώντας το ξέσπασμα της παπαδιάς μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, εκείνη, απευθυνόμενη στην έδρα με δάκρυα στα μάτια φώναξε: «Γιατί ένοχος;».
Συγγενείς προσπάθησαν να την ηρεμήσουν ενώ το ίδιο έκανε και ο ιερέας που την αγκάλιασε κα της έλεγε «ηρέμησε δεν κάνει να ταράζεσαι στην κατάσταση σου».

Η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο μετά από μήνυση που είχε υποβάλει η παπαδιά σε βάρος του ιερέα υποστηρίζοντας ότι την ξυλοκοπούσε. Ο παπάς υποστήριξε χτες στο δικαστήριο ότι οι καταγγελίες σχετίζονται με τη διαταραγμένη ψυχοσύνθεση της συζύγου του η οποία φανταζόταν διάφορα με το νου της και είχε αλλόκοτη συμπεριφορά. Υποστήριξε ακόμη ότι ασκούσε πίεση στην παπαδιά για να παίρνει τα φάρμακά της. Το δικαστήριο ωστόσο δεν πείστηκε από τα όσα ανέφερε χτες το ζευγάρι το οποίο εμφανίστηκε αγαπημένο.

Πηγή: prismanews.gr