Για τη φανέλα του… Ποντόλσκι μαχαίρωσε στο πρόσωπο 25χρονο Πολωνό, ένας 23χρονος Άγγλος, ο οποίος απολογήθηκε κατηγορούμενος στον ανακριτή και αμέσως μετά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 3.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει η «Ροδιακή», το περιστατικό σημειώθηκε στο Φαληράκι και είχε ως αποτέλεσμα ο μεν Πολωνός να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ο δε Άγγλος να συλληφθεί και σε βάρος του να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός στην απολογία του αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να βλάψει τον 25χρονο Πολωνό.

Οι δύο, έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, συζητούσαν για ποδόσφαιρο σε μπαρ στο Φαληράκι, όταν η κουβέντα ήρθε στο γνωστό παίκτη της Άρσεναλ, Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος γεννήθηκε στην Πολωνία, όμως είναι πολιτογραφημένος στη Γερμανία.

Κατά τη συζήτηση υπήρξε διαφωνία για τον ποδοσφαιριστή, μεταξύ των δύο αλλοδαπών και τότε ο Πολωνός χαστούκισε τον Άγγλο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τον χαρακώσει με σουγιά στο πρόσωπο.