Εισαγγελική έρευνα για τη διαρροή της πληροφορίας ότι καλούνται ύποπτοι για τις πλημμύρες στη Μάνδρα

Στόχος να ελεγχθεί το ενδεχόμενο διάπραξης αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
18:12
10/10/2018
Εισαγγελική έρευνα για τη διαρροή της πληροφορίας ότι καλούνται ύποπτοι για τις πλημμύρες στη Μάνδρα
loading

Έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν και να διωχθούν ποινικά όσοι έδωσαν στον Τύπο την πληροφορία ότι καλούνται με την ιδιότητα του υπόπτου περισσότεροι από 10 αιρετοί και κρατικοί υπάλληλοι για τις πλημμύρες στη Μάνδρα διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, διέταξε την προκαταρκτική εξέταση με αφορμή διαμαρτυρία της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, η οποία στις 2 Οκτωβρίου φέρεται να απέστειλε αναφορά στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κοινοποιώντας την και στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Στην αναφορά της η κ. Δούρου έχει επισυνάψει σχετικά δημοσιεύματα, επισημαίνοντας ότι σε εκείνη «μέχρι και την προηγούμενη ημέρα δεν είχε επιδοθεί καμία κλήση για ανωμοτί εξηγήσεις».

Στόχος της έρευνας, που θα διενεργήσει εισαγγελέας Πρωτοδικών, είναι να ελεγχθεί το ενδεχόμενο διάπραξης αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων, μεταξύ αυτών της παράβασης καθήκοντος και της διαρροής εγγράφων δικογραφίας, η οποία φέρεται να έγινε περίπου 10 ημέρες μετά τη διαβίβαση της από την Εισαγγελία στην εκτελούσα την παραγγελία αρχή.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει