Σταθμευμένα αυτοκίνητα στις περιοχές της Περαίας και της Επανομής ρήμαζαν τρία άτομα στη Θεσσαλονίκη αφαιρώντας χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών. Τέλος στη δράση τους έβαλαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, με την επ’ αυτοφώρω σύλληψή τους.

Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 30, 31 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Οι δράστες συνελήφθησαν μετά τη διάρρηξη επιβατικού αυτοκίνητου στην Αγία Τριάδα, απ’ όπου αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι, τρία κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη.

Πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, έπειτα από αναζητήσεις, εντόπισε στην περιφερειακή οδό το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες και τους συνέλαβε. ‘Οπως διαπιστώθηκε, οι δράστες από 03-08-2018 έως 18-08-2018, είχαν διαρρήξει έξι ακόμη αυτοκίνητα στις περιοχές της Περαίας και της Επανομής, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και τιμαλφή.