Ποινικές διώξεις για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικη και για απόπειρα βιασμού άσκησε χθες ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου σε βάρος 17χρονου Αλβανού, που αποπειράθηκε να βιάσει ένα 11χρονο κορίτσι στη Ρόδο, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr.

Την 1η Ιουλίου ο δράστης φέρεται να οδήγησε το θύμα σε ερημική τοποθεσία και ασκώντας σωματική βία, προσπάθησε να τη βιάσει, κάτι που τελικά δεν κατάφερε, καθώς έγινε αντιληπτός από τους γονείς της μικρής.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και τελικά παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, συνελήφθη και παραδόθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Φαληρακίου.

Η 11χρονη βρισκόταν, όπως έγινε γνωστό, στην πίσω πισίνα ενός καταστήματος. Ο δράστης έπαιζε με έναν φίλο του και κάλεσε την ανήλικη να παίξει μαζί τους. Η ίδια αρχικά αρνήθηκε αλλά όταν ο 17χρονος συνέχισε να την προσκαλεί, τον πλησίασε για να τον ρωτήσει τι ήθελε.

Ο 17χρονος την πήρε τότε από το χέρι, την τράβηξε στο ερημικό σημείο και της έβγαλε το μαγιό. Η ίδια αντιστάθηκε, ο 17χρονος συνέχισε τις προσπάθειές του μέχρι που έγινε αντιληπτός από τη μητέρα της ανήλικης. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται υποστηρίζοντας ότι δεν ήξερε την ηλικία της και ήθελε μόνο να τη φιλήσει.