Άνοιξε η αυλαία της δίκης του 53χρονου που κατηγορείται ότι βασάνισε και βίασε νεαρή φοιτήτρια σε διαμέρισμα – κολαστήριο στη Δάφνη, το Μάιο του 2017. Ωστόσο, η ακροαματική διαδικασία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών καθώς το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκανε δεκτό το σχετικό αίτημα της πολιτικής αγωγής λόγω της φύσης των αδικημάτων που βαρύνουν τον κατηγορούμενο.

Ο 53χρονος, ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει σοβαρά προβλήματα όρασης, επέλεξε να μην παραστεί, σήμερα, στο δικαστήριο και να εκπροσωπηθεί από τους συνηγόρους του. Η νεαρή φοιτήτρια, όμως, ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα και μίλησε για την τραυματική εμπειρία που έζησε στα χέρια του κατηγορούμενου.

Η 22χρονη, περιγράφοντας τις μοιραίες ώρες που έζησε, φέρεται να υποστήριξε πως αιφνιδιάστηκε όταν δέχθηκε επίθεση από τον κατηγορούμενο. Το νεαρό κορίτσι λύγισε την ώρα που μίλησε για τον αγώνα που έκανε για να ξεφύγει από το ημιυπόγειο διαμέρισμα χωρίς να τα καταφέρει. Φέρεται να είπε στους δικαστές πως προσπάθησε να ξεφύγει, όμως, ο 53χρονος παρά το βάρος του και τα προβλήματα όρασης του έτρεξε και την έπιασε… Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε ότι από τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η 23χρονη προανακριτικά είχε καταγγείλει ότι ο κατηγορούμενος την κράτησε σε ομηρία και τη βίασε ενώ κατέγραφε με κάμερες τη φρίκη.
Ο κατηγορούμενος από την πρώτη στιγμή έχει αρνηθεί τις βαρύτατες κατηγορίες που του αποδίδονται ισχυριζόμενος πως για ότι έγινε είχε τη συναίνεση της νεαρής κοπέλας.