Περίπου 600 κλήσεις από άνδρες που επισκέφτηκαν το τελευταίο διάστημα τον οίκο ανοχής, επί της οδού Φωκαίας 22 στο κέντρο της Αθήνας, όπου η 22χρονη Ρωσίδα φορέας του AIDS προσέφερε τις υπηρεσίες της, έχει δεχτεί το τηλεφωνικό κέντρο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, αλλά και προκειμένου να αναγνωριστεί το πρόσωπο της ιερόδουλης από άνδρες που είχαν συνευρεθεί μαζί της και να υποβληθούν σε εξετάσεις, οι εισαγγελικές αρχές διέταξαν την δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

Ο οίκος ανοχής στον οποίο εργαζόταν η 22χρονη Tatiana Bukhtoyarova λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας. Γι’ αυτόν τον λόγο, μάλιστα, είχε σφραγισθεί 7 φορές από τις Δημοτικές Αρχές τα τελευταία δύο χρόνια.

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για «βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα».