Τέλος στα σχέδια δύο ανδρών, Ελληνικής και Αλβανικής καταγωγής αντίστοιχα, έβαλαν οι άνδρες της Τροχαίας Αμφιλοχίας, οι οποίοι μετά από μια περιπετειώδη καταδίωξη στην περιοχή Στάνου κατασχέθηκαν συνολικά 180 κιλά χασίς σε 170 συσκευασίες.

Να σημειωθεί πως οι δυο νεαροί, είχαν φορτώσει τα ναρκωτικά στην Θεσπρωτία και είχαν προορισμό την Αθήνα, όταν στην Αμφιλοχία, σε σήμα ανδρών της Τροχαίας, δεν υπάκουσαν και ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα, σύμφωνα με το agriniopress.gr.

Το αυτοκίνητο με τα ναρκωτικά τελικά εκτράπηκε και καρφώθηκε σε τοιχίο, ενώ οδηγός και συνοδηγός 22 και 24 ετών, συνελήφθησαν. Ο Έλληνας , προσπάθησε να διαφύγει αλλά αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έφτασαν στο σημείο, τον βρήκαν κρυμμένο σε βάτα. Ο Αλβανός μετά το ατύχημα δεν πρόλαβε να διαφύγει και συνελήφθη αμέσως.

Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος των συλληφθέντων και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα του Αγρινίου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ανεύρεση τυχόν συνεργών αλλά και το προπομπού του αυτοκινήτου με τα ναρκωτικά.

Το χασίς ζυγίζει περίπου 180 κιλά και είναι συσκευασμένο σε 170 δέματα.