Σπείρα που έκλεβε φορτηγά από διάφορες περιοχές της Αττικής και τα αποσυναρμολογούσε στα Τριπόταμα Αχαΐας, με σκοπό να τα πουλήσει, εξαρθρώθηκε από την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, πλαστογραφία και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, έπειτα από έρευνα που έκαναν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κλειτορίας, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, καθώς και δύο ακόμη άτομα που αναζητούνται, έκλεβαν φορτηγά από περιοχές της Αττικής, στα οποία παραποιούσαν τα στοιχεία κυκλοφορίας και τοποθετούσαν πλαστές πινακίδες. Στην συνέχεια τα μετέφεραν στο συνεργείο ενός εκ των συλληφθέντων στα Τριπόταμα, όπου τα αποσυναρμολογούσαν και μετά τα πωλούσαν.

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο συνεργείο, ο 59χρονος ιδιοκτήτης του, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και επιχείρησε να διαφύγει. Μάλιστα κατά τη διαφυγή του παρέσυρε έναν αστυνομικό, τον οποίο τραυμάτισε ελαφρά στα πόδια. Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον 59χρονο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν δύο μπρελόκ με δέκα συνολικά κλειδιά φορτηγών και μοτοσικλετών. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στο συνεργείο αυτοκινήτων του 59χρονου, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν μεταξύ άλλων τρία φορτηγά, που είχαν κλαπεί από περιοχές της Αττικής, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, από την οποία είχε σβηστεί ο αριθμός πλαισίου, 52 πλαστά ασφαλιστικά σήματα, 55 πλαστές βεβαιώσεις ασφάλειας, καθώς και εξαρτήματα φορτηγών.

Μετά τους ελέγχους οι αστυνομικοί συνέλαβαν για την ίδια υπόθεση έναν 56χρονο και έναν 45χρονο.