Την παρέμβαση του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργου Πιτσιλή, προκάλεσε η άγρια δολοφονία υπαλλήλου του ΣΔΟΕ μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών στα Άνω Πατήσια.

Το θύμα, ηλικίας 32 ετών, βρέθηκε στον προαύλιο χώρο του νεκροταφείου ενώ στο σημείο υπήρχαν ενδείξεις ότι είχε προηγηθεί πάλη ανάμεσα στην κοπέλα και τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα δέχθηκε τις μαχαιριές στον τάφο και σύρθηκε ή ο δράστης το έσυρε για 15 μέτρα.

Η αστυνομία δεν έχει προβεί σε κάποια σύλληψη προς το παρόν.

Η νεαρή κοπέλα ήταν υπάλληλος του ΣΔΟΕ στον Πειραιά και σύμφωνα με πληροφορίες επισκεπτόταν συχνά το χώρο.

Ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο της κοπέλας, στην οποία αναφέρει ότι οι υπηρεσίες της ΑΑΔΕ βρίσκονται στη διάθεση των Αρχών για κάθε πληροφορία.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από τη βάναυση δολοφονία της υπαλλήλου μας, Θεοδώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Επικοινώνησα εχθές το βράδυ, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα το τραγικό περιστατικό, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και του ανέφερα ότι οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεση των διωκτικών αρχών της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να παράσχουν κάθε πληροφορία, που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαλεύκανση του στυγερού αυτού εγκλήματος.

Βαθύτατα συλλυπητήρια, εκ μέρους όλου του προσωπικού της Α.Α.Δ.Ε., στην οικογένεια και τους οικείους της αδικοχαμένης συναδέλφου μας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.