Τις τελευταίες στιγμές της νεαρής γυναίκας που εργαζόταν στο ΣΔΟΕ στον Πειραιά και βρέθηκε δολοφονημένη περιγράφει ιερέας που βρισκόταν στο Νεκροταφείο.

Όπως σημείωσε, ο ίδιος γνώριζε τη Θοδώρα και είχε μιλήσει αρκετές φορές μαζί της, καθώς πήγαινε στον τάφο του φίλου της.

Όπως περιέγραψε ο ιερέας, αλλά και ένας εργαζόμενος, η γυναίκα φώναξε βοήθεια και κάποιος την άκουσε, ωστόσο μέχρι να φτάσει στο σημείο ήταν αργά.

«Την άκουσε το παλικάρι που είπε “βοήθεια”, την είδε που έτρεχε και κάθισε σε ένα τάφο. Πάει να την πιάσει και εκείνη έπεσε από τον τάφο κάτω, εκεί που έπεσε εκεί ξεψύχησε».

«Πήγα αμέσως, ήταν ξάπλα, τη σκούντηξα λίγο. Τη ρώτησα Θοδώρα τι κάνεις; Ξεψυχούσε εκείνη την ώρα», είπε ο ιερέας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το θύμα, ηλικίας 32 ετών, βρέθηκε στον προαύλιο χώρο του νεκροταφείου ενώ στο σημείο υπήρχαν ενδείξεις ότι είχε προηγηθεί πάλη ανάμεσα στην κοπέλα και τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα δέχθηκε τις μαχαιριές στον τάφο.

Η υπόθεση περιπλέκεται από την επαγγελματική δραστηριότητα της νεαρής γυναίκας και τις καταγγελίες του πατέρα.

Ο πατέρας της 32χρονης μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1, έκανε λόγο για «πληρωμένο» δολοφόνο και κάλεσε το ΣΔΟΕ να ερευνήσει τις υποθέσεις που χειριζόταν η κόρη του, η οποία εργαζόταν στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ επεσήμανε ότι: «Δεν το σκότωσε το παιδί τυχαίος δολοφόνος. Να βγει το ΣΔΟΕ να πει ποιες υποθέσεις χειριζόταν. Ήταν έξι χρόνια στο ΣΔΟΕ. Το παιδί ήρθε πληρωμένος δολοφόνος και το εκτέλεσε».

Βίντεο: Γιάννης Κέμμος