Ανατροπές και δραματικές εξελίξεις στο θρίλερ «Φαρμάκη – Αγγλούπα» αναμένονται μέσα στην εβδομάδα καθώς ο φάκελος της υπόθεσης θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα και με δεδομένο την κατάθεση της 25χρονης Γωγώς που αναφέρει ξεκάθαρα πως πρόκειται να εν ψυχρώ πυροβολισμό, θα ασκηθούν διώξεις. Μάλιστα θα κληθούν να καταθέσουν και πάλι όλοι οι μάρτυρες, ενώ αναμένεται να γίνει και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Τις τελευταίες δέκα ημέρες η υπόθεση εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς καθώς οι έρευνες έφυγαν από το τοπικό τμήμα Παλαιού Φαλήρου και ανέλαβε δράση η Ασφάλεια Αττικής και συγκεκριμένα το Ανθρωποκτονιών. Οι πληροφορίες λένε πως η απόφαση να μεταφερθεί η υπόθεση στη Δίωξη Εγκλημάτων Κατά Ζωής πάρθηκε από «ψηλά» έχει να κάνει με τη σοβαρότητα του θέματος αλλά και τις καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της προανάκρισης που παρατηρούνταν τον τελευταίο καιρό.

Για πρώτη φορά, η πλευρά της Γωγώς Φαρμάκη μέσω του δικηγόρου της κ. Ιωάννη Απατσίδη, παίρνει θέση και μιλά στο «ΘΕΜΑ» για την υπόθεση ξεκαθαρίζοντας αυτά που τον τελευταίο μήνα ακούγονταν ως φήμες και διαρροές.

«Η εντολέας μου ως θύμα απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως κατέθεσε στην προανακριτική αρχή όσα βίωσε, και τον ακριβή συγκλονιστικό τρόπο που τα βίωσε» επισημαίνει ο κ. Απατσίδης και προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω προσθέτει πως «Όσες αήθεις διαρροές, απ’όπου κι εάν προέρχονται, περί ιδιότυπου συμβιβασμού της, κι εάν όντως υπάρχουν, απλώς επιβεβαιώνουν ότι η δευτερογενής θυματοποίηση είναι ένα άλλο όπλο στα χέρια ενός δράστη, που δεν μπορεί ή δεν θέλει να αντιληφθεί ότι με τα χρήματα δεν εξαγοράζονται συνειδήσεις. Η εντολέας μου αναμένει τις δικαστικές εξελίξεις, που δεν γίνεται παρά μόνον να αποδώσουν την αλήθεια σε όλη της τη διάσταση, όπως δηλαδή η ίδια τη βίωσε.

Όσον δε αφορά τυχόν διαστάσεις απόψεων αυτoπτών μαρτύρων, ας περιοριστούμε στο ότι κανείς δεν πρέπει να χρησιμοποιείται, ούτε εν γνώσει του, ούτε εν αγνοία του».

Οι πληροφορίες λένε πως έχει δοθεί εντολή να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να εντοπιστούν οι κλήσεις που έγιναν τη μοιραία νύχτα, αλλά και το τι ακολούθησε.