«Ζητώ συγγνώμη για τις ληστείες και το φόβο που προκάλεσα στον κόσμο». Ο Αλέξανδρος Πέπα, ο οποίος μόλις στα 21 του χρόνια κατάφερε να γραφτεί στα αστυνομικά χρονικά ως ένας από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς που δραστηριοποιήθηκαν στην Ελλάδα, σπάει τη σιωπή του.

Ο φερόμενος ως αρχηγός της συμμορίας με τα Καλάσνικοφ μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα Espresso για όλα όσα κατηγορείται αλλά και για τη δράση της εγκληματικής ομάδας του. Ο 21χρονος παραδέχεται ότι έλαβε μέρος σε κάποιες από τις ληστείες, αλλά δηλώνει ότι δεν ήταν παρών σε όλες τις ληστρικές επιδρομές που του αποδίδονται.
Στην απολογία του στον ανακριτή, ο Πέπα υποστήριξε ότι συμμετείχε μόνο σε έξι ληστείες, από τις οποίες οι πέντε ήταν σε σπίτια και η μία σε κοσμηματοπωλείο.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν τα όσα λέει ο Πέπα για τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης για τα οποία κατηγορείται η συμμορία του. Τονίζει ότι δεν βρέθηκε ποτέ στο σπίτι της 40χρνοης που φέρεται να βιάστηκε στην Ηλιούπολη, ενώ για τις ασελγείς πράξεις σε βάρος της 33χρονης μητέρας στη Γλυφάδα, όπου ήταν παρών, επικαλέστηκε προβλήματα στη στυτική του λειτουργία: «Εδώ και περίπου πέντε μήνες, μετά από ένα σοβαρό χειρουργείο στα γεννητικά μου όργανα, έχω σοβαρά προβλήματα στύσης, τα οποία έχουν επηρεάσει πολύ την ψυχολογία μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.