Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στις Ράχες της Φθιώτιδας αλλά και την ευρύτερη περιοχή από τα απανωτά κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων.

Το ξημέρωμα του Δεκαπενταύγουστου θρασύτατοι «ποντικοί» μπήκαν σε 10 σπίτια τουλάχιστον την ώρα μάλιστα που οι ιδιοκτήτες με τις οικογένειές τους κοιμόντουσαν και πήραν χρήματα, κινητά, χρυσαφικά και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους.

Χθες βράδυ οι διαρρήκτες «χτύπησαν» και πάλι, αυτή τη φορά εξοχικές κυρίως κατοικίες όπου και πάλι οι ιδιοκτήτες ήταν μέσα.

Από τις πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στο LamiaReport το πρωί, από τη μια πήραν 800 ευρώ, από την άλλη 300 ευρώ και από την τρίτη 170 ευρώ, ενώ είναι άγνωστο ακόμα αν έχουν «ανοίξει» κι άλλα σπίτια χθες το βράδυ αφού από το πρωί οι καταγγελίες άρχισαν να φτάνουν στην αστυνομία η μια μετά την άλλη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για δυο αδύνατους ψηλούς άνδρες με μαύρα ρούχα. Το περασμένο βράδυ ένας ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε την ώρα που προσπαθούσαν να μπουν στον 1ο όροφο σπιτιού στην παραλία. Όταν τους είδε κι έβαλε τις φωνές τράπηκαν σε φυγή.