Νέα διακοπή στη δίκη Κεντέρη-Θάνου

Κάτι σαν το… γεφύρι της Άρτας


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
15:37
21/07/2011
Νέα διακοπή στη δίκη Κεντέρη-Θάνου
2
loading

Σε νέα διακοπή, λόγω συμπληρώσεως ωραρίου λειτουργίας του δικαστηρίου , οδηγήθηκε σήμερα η δίκη για την υπόθεση του τροχαίου ατυχήματος που είχαν οι αθλητές Κώστας Κεντέρης και Κατερίνα Θάνου πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, τον Αύγουστο του 2004.

Κατηγορούμενοι, μάρτυρες και συνήγοροι υπεράσπισης… ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη το πρωί στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές της υπόθεσης που είναι οι δύο αθλητές για άλλη μία φορά εκπροσωπήθηκαν -όπως έχουν εξάλλου δικαίωμα- από τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους, ενώ αντίθετα παρών, όπως από την πρώτη μέρα γίνεται, ήταν ο προπονητής Χρήστος Τζέκος, αλλά και οι γιατροί του νοσοκομείου ΚΑΤ στο οποίο είχαν νοσηλευτεί οι Κεντέρης και Θάνου ύστερα από το τροχαίο ατύχημα που κατά δήλωσή τους είχαν τον Αύγουστο του 2004.

Πρωτοδίκως οι δύο αθλητές -όπως είναι γνωστό- είχαν καταδικαστεί σε φυλάκιση 31 μηνών με αναστολή ο καθένας, ο προπονητής τους είχε καταδικαστεί σε συνολική φυλάκιση 33 μηνών, ενώ οι γιατροί του ΚΑΤ κατά περίπτωση τιμωρήθηκαν με φυλάκιση από 6 έως 8 μήνες.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar laros

    ημουνα νιος και γερασα...

  2. avatar istosgl

    άμα μπλέκεις μα δικαστήρια είναι σαν να μπλέκεις με γυναίκες..πήγαινε έλα...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει