Περίμενε με αγωνία τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, αλλά η χαρά της μετατράπηκε σε θρήνο. Η 40χρονη σύζυγος του Μανώλη, τραγική φιγούρα της τραγωδίας που σημειώθηκε χτες τα χαράματα στην καρδιά της Αθήνας στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, έμεινε ξαφνικά χήρα.

Την ώρα που ο σύζυγός της έσπευδε να φέρει το όχημα για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, έπεφτε νεκρός στο πεζοδρόμιο της 3ης Σεπτεμβρίου, μετά την επίθεση τριών αγνώστων, οι οποίοι τον μαχαίρωσαν, τουλάχιστον τρεις φορές, για να του αρπάξουν μία βιντεοκάμερα. Αυτή με την οποία θα αποτύπωνε τις πρώτες στιγμές ευτυχίας με την οικογένειά του.

Η 40χρονη σύζυγος του θύματος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο μετά τη δολοφονία σε γνωστό μαιευτήριο όπου γέννησε με καισαρική τομή ένα υγιέστατο κοριτσάκι., βάρους 2.750 γραμμαρίων. Στο πλευρό της όλες αυτές τις ώρες είχε την οικογένειά της που, όπως η ίδια, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι η πιο σημαντική ζωή του ζευγαριού βάφτηκε με αίμα.

Ο αδικοχαμένος Μανώλης ήταν παντρεμένος τα τελευταία έξι χρόνια με την Σιμόνα, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα αγοράκι που σήμερα είναι δύο ετών.

Η Σιμόνα ήταν η γιατρός που πριν από τρεις μήνες στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» στο οποίο εργάζεται ως εντατικολόγος, είχε προσβληθεί από τον ιό H1N1 προσπαθώντας να σώσει τη ζωή ενός ασθενούς. Η Σιμόνα νόσησε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή έγινε καλά.