Μεταμελημένος δηλώνει ο 52χρονος εφοριακός Νίκος Ανδριόπουλος, ο οποίος από το πρωί βρίσκεται τετ-α- τετ με την ανακρίτρια, που θα αποφασίσει για την περαιτέρω μεταχείρισή του.

Ο κατηγορούμενος εφοριακός φέρεται ότι με ψευδή παραστατικά είχε καταφέρει να καταχραστεί από την υπηρεσία του σύμφωνα το κατηγορητήριο 500.000 ευρώ, ενώ οι εκτιμήσει του ΣΔΟΕ ανεβάζουν το ποσό αυτό στα περίπου 2 εκατ. ευρώ.

Ο κατηγορούμενος ομολογεί την πράξη του ισχυριζόμενος ότι επί τρία χρόνια δρούσε ανενόχλητος. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει προτίθεται να επιστρέψει ως κίνηση καλής θέλησης και ειλικρινούς μεταμέλειας 165 .000 ευρώ σε μετρητά που έχει σε λογαριασμούς, καθώς και ένα σπίτι στην περιοχή του Βύρωνα, ένα εξοχικό στην Αίγινα και ένα τζιπ για την αγορά των οποίων χρησιμοποίησε χρήματα από αυτά που του χρεώνουν οι αρχές ότι καταχράστηκε.

Αμέσως μετά την απολογία του ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν ο 52χρονος εφοριακός οδηγηθεί στη φυλακή ή αν αφεθεί ελεύθερος με κάποιους περιοριστικούς όρους.