Ελεύθερος λόγω συμπληρώσεως του 18μήνου στη φυλακή, που είναι το ανώτατο προβλεπόμενο όριο προφυλάκισης, θα είναι από αύριο ο Παναγιώτης Μασούρας,ο οποίος είναι ένας από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς που εκδικάζεται στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού.

Οι δικαστές του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών αντικατέστησαν την προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισής του δύο φορές κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εισαγγελέας είχε προτείνει μετά την αποφυλάκιση του Π. Μασούρα να του επιβληθούν αυστηρότεροι όροι που προέβλεπαν εκτός από απαγόρευση εξόδου, εμφάνιση κάθε πέντε μέρες στο τμήμα της περιοχής του και υποχρεωτική διαμονή στο σπίτι των γονέων του.

Ο κατηγορούμενος , μαζί με τους Χ. Χατζημιχελάκη και Γ. Καραγιαννίδη, έχει αποχωρήσει από τη δίκη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την και η διαδικασία συνεχίζεται ως προς τους συγκεκριμένους εμπλεκόμενους χωρίς την παρουσία δικηγόρων