Πριν από λίγες ημέρες, η Μαρί Κυριακού επισκέφθηκε το σπίτι των παιδιών του Συλλόγου «Φλόγα», μαζί με τη σχεδιάστρια των κοσμημάτων «ELLE AMBER», Ελίνα Αναγνωστοπούλου και παρέδωσαν τα έσοδα από τις πωλήσεις των κοσμημάτων που δημιουργήθηκαν ειδικά για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «Φλόγα» ευχαρίστησε τη Μαρί Κυριακού για την πρωτοβουλία της λέγοντας ότι «η Μαρί βρίσκεται χρόνια τώρα δίπλα σε αυτά τα παιδιά, διακριτικά, αθόρυβα, με απόλυτο σεβασμό στον αγώνα των παιδιών και των οικογενειών τους». Παράλληλα, ευχαρίστησε και την Ελίνα Αναγνωστοπούλου για την προσφορά και την ανταπόκρισή της.

Η Μαρί Κυριακού εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της στον αγώνα που δίνουν τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια και οι γονείς τους και τους διαβεβαίωσε ότι πάντα θα βρίσκεται στο πλευρό τους και θα στηρίζει τις προσπάθειές τους.

Στη συνέχεια χάρισε στα παιδιά το CD με το τραγούδι του «Μάικ του Φασολάκη», ενώ η κυρία Αναγνωστοπούλου τους πρόσφερε τα βραχιόλια που σχεδιάστηκαν ειδικά για τους σκοπούς του Συλλόγου. Μάλιστα, η Μαρί Κυριακού δέχθηκε ένα ξεχωριστό δώρο,  ένα πίνακα που ζωγράφισε ένα από τα παιδιά που φιλοξενούνται στη «ΦΛΟΓΑ».

Το χρηματικό ποσό που παραδόθηκε στο Σύλλογο, θα διατεθεί για τη λειτουργία του «Σπιτιού των παιδιών της Φλόγας», το οποίο φιλοξενεί 30 οικογένειες από όλη την Ελλάδα για όσο διάστημα τα παιδιά υποβάλλονται σε θεραπεία στα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας.