Δύο Κινέζους συνέλαβε η Αστυνομία στην αποθήκη 600 τ.μ. με παράνομα προϊόντα που εντόπισε στην οδό Τεώ 20, στον Ταύρο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην συγκεκριμένη αποθήκη, που είχε πολλά δωμάτια και ήταν στο υπόγειο του κτιρίου, χιλιάδες προϊόντα, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, προορίζονταν για να πουληθούν από καταστήματα της επαρχίας. Κάποια από τα μαϊμού – προϊόντα ήταν χαμηλής ποιότητας και πωλούνταν στους δρόμους της πρωτεύουσας και κάποια, αυτά με καλύτερη ποιότητα, όπως λένε οι πληροφορίες, πωλούνταν στην επαρχία από μαγαζιά.

Στο εσωτερικό της αποθήκης, η οποία νοικιάστηκε πριν από 2 μήνες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας. Ωστόσο, υπήρχαν έτοιμες παραγγελίες για παραλαβή τους από μεταπωλητές.

Οι ειδικοί πάντως λένε ότι τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα φτιάχνονται με τοξικά υλικά και δεν έχουν ελεγχθεί για να διαπιστωθεί εάν μπορούν να προκαλέσουν – τουλάχιστον- ερεθισμούς σε αυτούς που θα τα αγοράσουν.

Δείτε φωτογραφίες από την αποθήκη…

Δείτε τι λέει στο newsbeast.gr ο δικηγόρος, Μιχάλης Κοσμόπουλος, που ειδικεύεται στην προστασία σημάτων και δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.