Με λόγια που ραγίζουν καρδιές μίλησε για την 11χρονη Βασιλική που δολοφονήθηκε στην Ηλεία η δασκάλα της. Η γυναίκα που βοηθούσε την ανήλικη στα μαθήματά της τόνισε πως ήθελε να γίνει γιατρός. «Είχε όνειρα, ήταν ένα πλάσμα το οποίο προσπαθούσε ανελέητα για το καλύτερο», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για ένα παιδί με ανησυχίες η δασκάλα που έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα» υπογράμμισε πως «είχε και μία αίσθηση ας πούμε “θα μπορώ εγώ να γίνω κάτι τόσο μεγάλο, μπορώ να τα καταφέρω;”».

«Εγώ γνώριζα την οικογένεια μέσα από τη σχέση μου με τα παιδάκια που ήταν στο νηπιαγωγείο, τα αδερφάκια της. Τη Βασούλα την ήξερα, γιατί ερχόταν με τη μαμά να πάρει τα παιδιά από το σχολείο», σημείωσε η δασκάλα.

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία

«Ήταν μία υποδειγματική οικογένεια»

Αναφερόμενη στην κατάσταση της οικογένειας της 11χρονης σημείωσε: «Ήταν μία υποδειγματική οικογένεια, μέσα σε αυτές τις συνθήκες τις δύσκολες τις οποίες ζούσαν. Μιλάμε για πολλή φτώχεια, μιλάμε για ένα σπίτι πολύ μικρό, μιλάμε για δύσκολες καταστάσεις. Η μητέρα ήταν άψογη στην καθαριότητα των παιδιών, στο φαγητό των παιδιών, στο νοιάξιμο, στο ενδιαφέρον της για το μαθησιακό κομμάτι, να μάθουνε. Ποτέ δεν είδα κάτι το παραβατικό».

«Η Βασιλική ήταν πανέξυπνη και όλα τα παιδιά είναι πάρα πολύ σεβαστικά, πολύ ευγενικά. Ήταν όμως ένα πλάσμα το οποίο προσπαθούσε ανελέητα για το καλύτερο. Όποτε είχε κάποιο πρόβλημα στα μαθηματικά και μου έστελνε στο messenger εικόνα, την έπαιρνα τηλέφωνο και μέσω τηλεφώνου τη βοηθούσα. Ήθελε προφανώς να γίνει κάτι καλύτερο και να έχει μία εξέλιξη στη γνώση», δήλωσε κλείνοντας η δασκάλα.