Με χειροπέδες κατέληξε ένας 21χρονος ύστερα από καταδίωξη στην περιοχή Τσάμι Σαλαμίνας, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί το πολυτελές τζιπ της γυμνάστριας και πρώην παίκτριας ριάλιτι, Σόφης Πασχάλη, η οποία λίγες ώρες νωρίτερα είχε καταγγείλει την κλοπή του οχήματός της.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 19:40 της Τετάρτης, όταν αστυνομικοί της Τροχαίας έκαναν σήμα στον 21χρονο να σταματήσει για έλεγχο. Αυτός δεν υπάκουσε και συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα. Ωστόσο, κάποια στιγμή έφτασε σε αδιέξοδο, ακινητοποίησε το πολυτελές όχημα και τράπηκε σε φυγή πεζός. Τελικά, κατόπιν αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, ο νεαρός εντοπίστηκε και συνελήφθη περίπου 600 μέτρα από το σημείο όπου εγκατέλειψε το κλεμμένο τζιπ.

Όπως προέκυψε από τον έλεγχο των αστυνομικών, το πολυτελές όχημα είχε κλαπεί τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας έξω από το σπίτι της Σόφης Πασχάλη, στην περιοχή της Βούλας, όπου ήταν σταθμευμένο. Η ίδια το πρωί της Τετάρτης είχε υποβάλει μήνυση κατά αγνώστου στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.

Ο συλληφθείς και το κλεμμένο πολυτελές τζιπ οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Σαλαμίνας, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 21χρονου. Τον λόγο έχει, πλέον, η Δικαιοσύνη.