Στο νοσοκομείο της Ζακύνθου παραμένουν εγκλωβισμένα και φρουρούμενα τα δύο υιοθετημένα παιδιά, τα οποία χτυπούσε η μητέρα τους. Τη σχετική καταγγελία έκανε το μεγαλύτερο από τα δύο ανήλικα, ενώ ακόμη δεν έχει «ανάψει το πράσινο φως», για να φιλοξενηθούν σε δομή.

Όπως μετέδωσε το «Mega» το μεσημέρι της Πέμπτης, 18/4, μετά την καταδικαστική απόφαση για τη μητέρα και την απαγόρευση να έρχεται σε επαφή μαζί τους, κατατέθηκε αίτημα για φιλοξενία τους στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το αίτημα εκκρεμεί από τις 9 Απριλίου, όμως απάντηση δεν έχει δοθεί, με αποτέλεσμα τα παιδιά (το δωδεκάχρονο αγόρι και το εννιάχρονο κορίτσι) να παραμένουν σε δωμάτιο του νοσοκομείου της Ζακύνθου από τις αρχές του μήνα, οπότε και έγινε γνωστή η είδηση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με την καταγγελία του 12χρονου, η θετή τους μητέρα κακοποιούσε και τον ίδιον και την αδερφή του εδώ και τρία χρόνια μέχρι που έφυγαν από το σπίτι, ζητώντας βοήθεια από γειτόνισσα.

Συγκεκριμένα, της είπαν ότι η μητέρα τους τα χτυπάει συνεχώς και της ζήτησαν να καλέσει την Αστυνομία.

Σημειώνεται πως ο πατέρας των παιδιών είχε βάλει τέλος στη ζωή του και αυτά μεγάλωναν με τη μητέρα απ’ όταν συνέβη αυτό.