Η 50χρονη μητέρα από τη Ζάκυνθο που κρίθηκε ένοχη για την κακοποίηση των θετών παιδιών της, ανέφερε ότι ποτέ δεν τα πείραξε και τόνισε πως θέλει να τα πάρει πίσω.

Σύμφωνα με το Mega, η καταγγελία έγινε από μια γειτόνισσα, που κάλεσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» όταν είδε το μεγάλο παιδί της οικογένειας να τρέχει και να πηδάει τον φράχτη του σπιτιού της, ζητώντας βοήθεια.

Σε δηλώσεις που έκανε η 50χρονη, ανέφερε πως «δεν τον μάλωσα, με το καλό, δε θέλουν μάλωμα τα παιδάκια, είναι πληγωμένα που έχασαν τον πατέρα τους. Το έκανε σαν σκανδαλιά το μικρό, σαν αντίδραση, αλλά είναι πάρα πολύ καλά παιδάκια τα αγαπάω, δε θέλω να τα χάσω με τίποτα».

«Έτσι (σ.σ. δείχνει ώμο) και έπεσε κατά λάθος κάτω, αλήθεια, ορκίζομαι να χάσω το φως μου, εγώ τα αγαπάω τα παιδάκια. Και ο άνδρας μου με αγαπούσε και εγώ τον αγαπούσα και ήταν όλα μια χαρά. Όλα μια χαρά. Εγώ θέλω τα παιδιά μου στο σπίτι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έπειτα, ανέφερε πως «με αγκαλιάσανε και κάθισα εκεί πέρα. Μου ζήτησαν να πάρω τα παιχνιδάκια τους σπίτι, για να έρθουν κι εκείνα στο σπίτι. Η απόφαση του εισαγγελέα έχει βγει, πρέπει να πάρω τα παιδιά μου, αυτό μου είπε και η δικηγόρος. Ήρθε η κοινωνική λειτουργός, φτιάξαμε κάτι χαρτιά, θα παρακολουθούνται από κοινωνικό λειτουργό, από παιδοψυχολόγο και όλα θα είναι μία χαρά».