Νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο για την 50χρονη από τη Ζάκυνθο που καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση με αναστολή για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος των δυο θετών παιδιών της.

Η ίδια υποστηρίζει ότι όσα κατήγγειλε ο 12χρονος γιος της, οφείλονται στη συναισθηματική του φόρτιση από την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του.

«Το παιδάκι λίγο όσο να ‘ναι φοβήθηκε λιγάκι, μήπως στενοχωρήθηκε, όπως στενοχωρήθηκα και εγώ μετά από 4 χρόνια που γνωρίζω τον άντρα μου, πήρε έναν φόβο λίγο, δηλαδή εγώ είμαι πάντα με τα παιδιά μου, δεν τα αφήνω ποτέ, ούτε και ο συγχωρεμένος ο άνδρας μου, τα αγαπάμε, τα λατρεύαμε», είπε η μητέρα.

«Το παιδάκι είναι ευαίσθητο. Είναι βέβαια ένα πολύ καλό παιδάκι, εξαιρετικά και μας αγαπάγανε πολύ και τον συγχωρεμένο τον άνδρα μου και εμένα. Απλά λίγο το μάλωσα λιγάκι, το παιδάκι το πήρε λίγο αλλιώτικα, λίγο είχε τρομοκρατηθεί με τον θάνατο του πατέρα του, όσο να’ ναι», υποστήριξε η 50χρονη.

Το Χαμόγελο του Παιδιού κλήθηκε από μια γυναίκα η οποία είδε το μεγάλο παιδί της οικογένειας να τρέχει και να πηδάει τον φράχτη του σπιτιού της και να ζητάει βοήθεια.

«Τώρα με κουράσατε όμως. Θα ήθελα να σταματήσουμε τη συζήτηση γιατί πρέπει να κοιτάξω και εγώ κάποιες δουλειές. Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν, είμαι αθώα και τα παιδιά μου με αγαπάνε», είπε η γυναίκα προσπαθώντας να αποφύγει τις απαντήσεις.

Επιπλέον σε ερώτηση για τα σημάδια στο λαιμό του παιδιού είπε: «Όχι, μια γρατζουνίτσα ήταν μόνο εδώ. Γιατί εγώ κατά λάθος το σκούντησα, πώς να σας πω, το έσπρωξα και έπεσε το καημένο, αλλά τώρα στον ώμο του.

«Το δικαστήριο το είδε αυτό, ότι έγινε κάποιο λάθος, ότι έχει πάθει ένα σοκ. Μόνο εκείνη τη μέρα έγινε κάποια επίπληξη στο παιδάκι. Αυτή τη μέρα, το Σάββατο το μεσημέρι, άθελά μου από την πίεση που ένιωθα, από την πίεση τη μεγάλη και τη στενοχώρια μου, λίγο τον μάλωσα και εγώ και λίγο τον έσπρωξα και έγινε ό,τι έγινε. Χωρίς όμως να υπάρχει λόγος. Τα αγαπάμε πολύ τα παιδιά και τα αγαπάω και εγώ και δεν πρόκειται να τα χάσω με τίποτα», είπε η 50χρονη, ενώ συμπλήρωσε πως «είπαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και όλα είναι μια χαρά. Δηλαδή ότι θέλουν να γυρίσουν στο σπίτι, ειδικά η μικρή ήταν πολύ χαρούμενη και όλα μια χαρά».

Παράλληλα η 50χρονη ανέφερε: «Δεν έχω πάει και ποτέ στο δικαστήριο, δεν έχω καταδικαστεί, δούλευα χρόνια σε γραφείο λογιστικό. Είμαστε καλοί άνθρωποι, οι γονείς μου, τα πεθερικά μου, οι συγγενείς μας, τέλος πάντων, πολύ καλοί άνθρωποι, εξαιρετικοί».

Τέλος αναφέρθηκε στις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδιά.

«Έχω αγωνιστεί πάρα, πάρα πολύ για να αποκτήσω αυτά τα δύο παιδάκια και εγώ και ο συγχωρεμένος, έχω κάνει πάρα πολλές εξωσωματικές, έχω χαλάσει 50.000 ευρώ στις εξωσωματικές, γιατί και εγώ έφτασα σε μια ηλικία μεγάλη. Πήγα στο “Χαμόγελο του Παιδιού’, πήγα στον “Άγιο Στυλιανό” στη Θεσσαλονίκη, είχα φτιάξει τα χαρτιά μου για υιοθεσία στο εξωτερικό. Ήθελα πολύ ένα παιδί και τα κατάφερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.