Συγκλονίζει ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού, που έχασε τη ζωή του στην κατάρρευση του κτιρίου στον Πειραιά, ενώ πραγματοποιούνταν εργασίες.

Ο 31χρονος Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος υπηρετούσε ως ειδικός φρουρός στην ομάδα ΔΙΑΣ και εργαζόταν ως οδηγός φορτηγού στον ελεύθερο χρόνο του, για ένα έξτρα εισόδημα. Ο πατέρας του δεν μπορεί να πιστέψει πόσο ξαφνικά και άδικα έφυγε ο γιος του από τη ζωή, ενώ μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τον χαρακτήρισε «άγγελο».

«Είχε όνειρο να φύγει από το χωριό, να πάει στην αστυνομία, να κάνει οικογένεια, να ζήσει μια όμορφη ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι ήξερε πως ο γιος του εργαζόταν στην οικοδομή, χωρίς όμως να γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Του είχα μιλήσει την προηγούμενη ημέρα. Τον είχα ρωτήσει αν θα ανέβει με την αδελφή του για το Πάσχα. Τι να πω; Ήταν ένας άγγελος, το χαμόγελό του, η ψυχή του… Τι άλλο να σας πω;», είπε συγκινημένος ο πατέρας του Αγαθάγγελου.

Πώς σκοτώθηκε ο Αγαθάγγελος

Την ώρα της κατάρρευσης του τοίχου του κτιρίου, ο 31χρονος βρέθηκε κάτω από τα συντρίμμια.

Σύμφωνα με μαρτυρία, ο 31χρονος πήδηξε στο φορτηγό, για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα.

«Ακούσαμε έναν θόρυβο. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι έγινε… Νόμιζα ότι ήταν μπάζα που έπεφταν από σωλήνα. Είδα τη σκόνη. Από τις φωνές των ανθρώπων που έλεγαν “καλέστε την Αστυνομία” αντιλήφθηκα τι συμβαίνει», ανέφερε μάρτυρας και πρόσθεσε: «Όταν καταλάγιασε η σκόνη και βγήκαμε στο μπαλκόνι, είδαμε ότι ήταν πολύ σοκαρισμένοι οι εργάτες. Πυροσβεστική, Αστυνομία ήρθαν πολύ γρήγορα, για να βοηθήσουν. Αυτό που είπαν είναι ότι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα. Ήταν μεγάλη η προσπάθεια να τον βγάλουν. Παλεύανε πολλή ώρα».