Τρία άτομα, τα οποία κατηγορούνται για ενδοοικογενειακή βία, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και παράλληλα η Αστυνομία σχημάτισε δύο δικογραφίες για το ίδιο αδίκημα.

Αχαΐα

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη ένας άνδρας στη Δυτική Αχαΐα, διότι η σύνοικος σύντροφός του υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του, καθώς φέρεται ότι ο συλληφθείς τη χτύπησε στον αυχένα. Επίσης, στην ίδια περιοχή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του για ενδοοικογενειακή βία και απειλή. Στην Πάτρα, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μιας γυναίκας, την οποία κατήγγειλε ο πρώην σύντροφός της για ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση μέσω τηλεφώνου.

Αιτωλοακαρνανία

Συνελήφθη σε περιοχή του Ακτίου – Βόνιτσας, ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η σύζυγός του για ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση.

Ακόμη, συνελήφθη σε περιοχή της Αμφιλοχίας ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία συγγενικού του προσώπου για εξύβριση, ενώ ο συλληφθείς υπέβαλε καταγγελία σε βάρος τριών συγγενικών του προσώπων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για ψευδή καταμήνυση. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους εισαγγελείς.