Τη συγκίνησή της για τη μεγάλη δικαίωση που έφερε η απόφαση που αφορά την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, εκφράζει η Αγγελική Ψαράκη, μία εκ των τριών συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας.

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, που δεν υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση, και έκρινε ένοχο τον Ηλία Μίχο για το αδίκημα του βιασμού αλλά και της μαστροπείας και αθώα τη μητέρα του κοριτσιού για το αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας και  για τη μαστροπεία η Αγγελική Ψαράκη μιλώντας στο Newsbeast κάνει λόγο για μία μεγάλη δικαίωση.

Όπως τονίζει η συνήγορος του 12χρονου κοριτσιού πρόκειται για μία απόφαση που προστατεύει την ανηλικότητα και αποδεικνύει ότι η ανήλικη σε όλες τις καταθέσεις της είπε την αλήθεια.

«Είχαμε το ιερό καθήκον να είμαστε η φωνή της»

«Είμαστε δικαιωμένοι. Πρόκειται για μία σημαντική απόφαση, μια απόφαση που προστατεύει την ανηλικότητα. Η 12χρονη δικαιώθηκε, όσοι την έβλαψαν θα τιμωρηθούν» αναφέρει η Αγγελική Ψαράκη, μία εκ των τριών δικηγόρων του ανήλικου κοριτσιού.

Η εκ των δικηγόρων της 12χρονης, Αγγελική Ψαράκη

«Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί 3 μήνες είχαμε το ιερό καθήκον να είμαστε η φωνή της. Να αποδείξουμε ότι το παιδί λέει την απόλυτη αλήθεια» συμπληρώνει.

«Αποδείχθηκε ότι το παιδί έλεγε την απόλυτη αλήθεια. Όσα περιέγραψε στις καταθέσεις της, λεπτομερέστατα και με σαφήνεια αποδείχθηκαν αληθή» υπογραμμίζει κλείνοντας η Αγγελική Ψαράκη.