Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν θαμώνες ενός ουζερί στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, όταν ένας πελάτης μαχαίρωσε στην κοιλιά τον μάγειρα επειδή δεν του άρεσε ο τρόπος που είχε ψηθεί η… μερίδα με το κοντοσούβλι του.

Ο μάγειρας ζητά την παραδειγματική τιμωρία του δράστη, επισημαίνοντας πως «δεν θέλω ούτε συγγνώμη ούτε τίποτα», ενώ, είπε ακόμη ότι «όλη νύχτα δεν κοιμάμαι, με παίρνει ο ύπνος μετά τις 07:00, με τις καμπάνες που λέμε, μέχρι 09:00 – 10:00, μέχρι εκεί κοιμάμαι», σε σημερινή (17/03) συνέντευξη στο MEGA.

«Παραπάνω όχι, γιατί θα έχω πόνο πάλι. Το περιστατικό; Με φωνάζει και μου λέει θέλω να φάω κάτι ελαφρύ. Του λέω ελαφρύ έχω κοτόσουπα, πρασόρυζο. Μετά μου λέει “όχι από αυτά, κανένα ελαφρύ κρέας”. Αν πάμε στο κρέας, έχω της ημέρας κοκορέτσι, έχω κοντοσούβλι. Μου λέει “βάλε μου ένα κοντοσούβλι, και ένα κεφαλοτύρι σαγανάκι και μία πατάτες τηγανιτές”. Το κοντοσούβλι το σερβίρω με πιλάφι», τόνισε εν συνεχεία.

«Ακούω από την κουζίνα να φωνάζει εμένα. Βγαίνω και μου λέει “δε μου λες, το κοντοσούβλι είναι σημερινό ή παλιό;” Λέω είναι σημερινό, χθεσινό δεν έχω. Αρχίζει να μου βρίζει τη μάνα και λέω “στοπ. Είμαι 65 χρονών επαγγελματίας και δεν θα βρίζεις τη μάνα μου”.

Αγριεύει, σηκώνεται, αρπάζει το πιρούνι και έρχεται προς το μέρος μου. Αυτός είχε αρπάξει και το μαχαίρι και με κάρφωσε στην κοιλιά. Αυτός είχε παρκάρει το μηχανάκι μπροστά από το μαγαζί και έφυγε, έβριζε. Οι γιατροί μου είπαν “αν δεν είχες έρθει, σε 3 λεπτά θα είχες πεθάνει”».