«Με φοβίζει πάρα πολύ που αφέθηκε ελεύθερος, μπορεί να κάνει κακό σε εμένα ή στην γιαγιά μου. Μας το είχε πει ότι αν πάει φυλακή θα μας κάνει κακό. Δεν ξέρω τι να πω. Αυτός ο άνθρωπος δεν νιώθει τύψεις μέσα του που σκότωσε το παιδί μου;» είπε η 19χρονος για τον 27χρονο σύντροφό της από τη Ζάκυνθο, που κατηγορείται ότι την εξανάγκασε να πάρει χάπια για να αποβάλει το μόλις δύο μηνών έμβρυο που κυοφορούσε.

Σχετικά με την γιαγιά της, που κατηγορεί ο 27χρονος ότι δεν τον ήθελε λόγω της καταγωγής του, η 19χρονη είπε, μιλώντας στο Live News: «Κατηγορεί και την γιαγιά μου, επειδή λέει ότι είναι Αλβανός. Η γιαγιά μου έχει βαφτίσει κοπέλα από την Αλβανία. Ποτέ η γιαγιά μου δεν είχε ρατσιστική διάθεση προς κανέναν».

«Είχαμε πάει σε μία γυναικολόγο και αν βρεθούνε κάμερες θα δείτε ότι εγώ με την γιαγιά μου έφυγα κι αυτός έμεινε πίσω για αρκετή ώρα. Αυτός επέμενε να πάμε μαζί με τη γιαγιά μου» προσέθεσε η 19χρονη και ξεκαθάρισε: «ποτέ δεν μου είπε η γιαγιά μου να ρίξω το παιδί».

Κατέθετε για 2,5 ώρες ο 27χρονος

Για περισσότερες από 2,5 ώρες κατέθετε σήμερα ενώπιον του ανακριτή ο 27χρονος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Παναγιώτη Κεφαλληνό, ο οποίος τόνισε στο Imerazante.gr ότι σαν υπερασπιστής του, είναι ευχαριστημένος με τον τρόπου που μπόρεσε να ανταπεξέλθει και να αντιμετωπίσει τις καίριες ερωτήσεις που ετέθησαν και από ανακριτή και από εισαγγελέα.

«Εντοπίστηκαν στοιχεία από τη μήνυση της αντιδίκου μας τα οποία αντιφάσκουν μεταξύ τους και το κυριότερο είναι ότι υπάρχει μια ιατροδικαστική έκθεση που δίνει απάντηση στα ερωτήματα της ασφάλειας Ζακύνθου», λέει ο δικηγόρος.

Μάλιστα υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμιά σωματική βλάβη σε βάρος της 19χρονης, ισχυριζόμενος πως αν της είχε δέσει τα χέρια με τη βία ή την είχε πιέσει με το πόδι στο κεφάλι ο πελάτης του για να μην φωνάζει, όπως ισχυρίζεται η κοπέλα, κάτι θα είχε βρεθεί.

«Και άλλοι ισχυρισμοί κατέπεσαν ενώπιον του ανακριτή» συμπληρώνει ο δικηγόρος.