Φίλος του ζευγαριού από τη Ζάκυνθο, ισχυρίστηκε πως η γιαγιά της 19χρονης κοπέλας δεν ήθελε το παιδί, γιατί είχε πρόβλημα με τον 27χρονο σύντροφό της.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News, δήλωσε πως «ο φίλος μου το ήθελε πολύ το παιδί. Είχε χαρεί γιατί εκείνο το βράδυ είχαν έρθει σε εμένα στο σπίτι και του άρεσε, πώς και πώς περίμενε. Το ήθελε σαν τρελός».

Έπειτα, πρόσθεσε πως «ένιωθε ζαλάδες και τέτοια, είχανε πάει για εξετάσεις, μάθανε ότι είναι έγκυος η κοπέλα, πήγανε και τους το είπανε στο σπίτι και από εκείνη την ημέρα αλλάξανε τελείως τα δεδομένα. Τα παιδιά ήταν μία χαρά. Δεν ήθελε η γιαγιά να μείνουνε μαζί. Μέχρι που μάθανε ότι είναι έγκυος μαζί μένανε, αλλά μετά δεν ήθελε η γιαγιά».

«Ήρθανε μαζί, φέρανε γλυκά. Το γιορτάσανε με λίγα λόγια. Είχε πάει και σε κάτι φίλους στη δουλειά που δουλεύανε, τους είχε κεράσει κιόλας γλυκά, τους είχε πει τα νέα. Εμένα μου είχε παρουσιάσει ότι το θέμα ήταν όλο στην οικογένεια της κοπέλας. Δεν θέλανε το παιδί, η γιαγιά της… όλο το πρόβλημα ήταν στη γιαγιά της. Ότι δεν τον θέλει αυτόν λόγω του ότι είναι Αλβανός», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι ο 27χρονος κατηγορείται πως εξανάγκασε τη 19χρονη να διακόψει την εγκυμοσύνη και φέρεται να της έδωσε χάπια για να αποβάλλει.