Βίντεο από τη στιγμή που η 19χρονη από τη Ζάκυνθο και ο 27χρονος που της έδωσε χάπια για να αποβάλει, βγαίνουν από το διαμέρισμά τους και πηγαίνουν στο νοσοκομείο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που έφερε στο φως ο Alpha, η νεαρή περπατά έχοντας ήδη πόνους και ο 27χρονος είναι λίγα βήματα πίσω της.

«Με πάτησε στο κεφάλι, με έδεσε και μου είπε “θα σκοτώσω το παιδί”»

«Μου είχε δέσει τα χέρια, εγώ προσπαθούσα να φύγω, μου πάτησε με το πόδι το κεφάλι και μου έδωσε τα χάπια. Μου είπε: «Το έχω αποφασίσει μέσα μου. Θα σκοτώσω το παιδί». Μου είπε ότι δεν μπορεί να φανταστεί ότι δε θα δει το παιδί όταν γεννηθεί» περιέγραψε η 19χρονη στο TLive.

«Με έβαλε να σβήσω τη φωτογραφία με τον υπέρηχο, για να μη μας ματιάσουν. Δεν το έλεγε ούτε στους γονείς του» ανέφερε χαρακτηριστικά η 19χρονη.

Η ίδια αναφέρει ότι ο σύντροφός της τής είχε δώσει χύμα χάπια, ενώ την είχε «δασκαλέψει» να πει στους γιατρούς ότι τα βρήκε «από Πακιστανούς στα φανάρια». Όσο για την επίσκεψή τους σε ιδιώτη γυναικολόγο, η 19χρονη ανέφερε πως δεν το είχε πει σε κανέναν. «Από το δικό μου στόρι το μάθανε και τον πήραν τηλέφωνο. Στη γυναικολόγο εκείνος είχε κλείσει το ραντεβού. Εγώ πήγα με τη γιαγιά μου. Αυτός με πήγε. Η γιαγιά μου ερχόταν κάθε μέρα, μου έλεγε: “θα το μεγαλώσουμε εμείς το μωρό”. Είχε πάρει όλο τον κόσμο και τους είχε πει για το παιδί. Το μόνο που είπε ήταν να μείνουμε με το μωρό σπίτι της. Η γυναικολόγος έλεγε ότι το παιδί θα το μεγαλώσει το ζευγάρι. Εγώ με τη γιαγιά μου έφυγα να πάμε στο αμάξι, εκείνος έμεινε αρκετή ώρα μόνος του με τη γυναικολόγο».