Μία ακόμη εν ψυχρώ δολοφονία, που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (24/2) στην Αγία Βαρβάρα, συγκλονίζει το πανελλήνιο. Ένας 69χρονος δολοφόνησε με την καραμπίνα του τον 57χρονο γαμπρό του. Με δύο πυροβολισμούς ο 69χρονος σκότωσε τον σύζυγο της κόρης του, μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του.

Συγκεκριμένα, ο 69χρονος είχε στήσει καρτέρι στον γαμπρό του, δολοφονώντας τον εν ψυχρώ μπροστά στο κατώφλι του σπιτιού του.

«Κρατούσε από το χέρι το μικρό παιδάκι του, για να το παραδώσει για φύλαξη. Είναι ήδη κάτω ο δολοφόνος και με δύο πυροβολισμούς κατάστηθα έπεσε κάτω, άφησε το χέρι του παιδιού και μία γυναίκα από πάνω του, η σύζυγος του δράστη, φώναζε “ρίξ’ του, ρίξ’ του, φά’ τον”», σημείωσε στο MEGA o ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο γιος του δράστη, αστυνομικός στο επάγγελμα, άκουσε τους πυροβολισμούς και είδε τον νεκρό 57χρονο και το ανήλικο παιδί σε ταραγμένη κατάσταση. Κάλεσε την Άμεση Δράση, η οποία έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον 69χρονο.

Από την πλευρά του ο 69χρονος δράστης υποστήριξε πως η κόρη του δεν περνούσε καλά στον γάμο της και πως ο 57χρονος είχε κακοποιητική συμπεριφορά προς τη γυναίκα του.

Στον 69χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ συνελήφθη και η σύζυγος του δράστη, η οποία είναι αντιμέτωπη με δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία. Και οι δύο τους αναμένονται να απολογηθούν το πρωί της Τετάρτης.

Διαβάστε σχετικά:

Είμαι παλικάρι και πάω να παραδοθώ, φώναζε ο 69χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα – Τι όπλισε το χέρι του

Η εμμονή των πεθερικών με το θύμα της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα και τα ασφαλιστικά μέτρα