Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία, που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην Αγία Βαρβάρα, με τον πεθερό να πυροβολεί εν ψυχρώ τον γαμπρό του και την πεθερά να φωνάζει από το θυροτηλέφωνο «Ρίξ’ του!»

Όπως αναφέρθηκε στον ΑΝΤ1, το θύμα είχε πιεστεί αρκετά από τα πεθερικά του, όπως επιβεβαιώνουν και γείτονες της οικογένειας, οι οποίοι διατήρησαν την ανωνυμία τους. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, το θύμα είχε πιεστεί τόσο από την εμμονή τους, που αναγκάστηκε να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον τους, ώστε να απαγορεύεται να τον πλησιάζουν σε απόσταση μικρότερη της ορισθείσας από την απόφαση.

Αυτή η πληροφορία δημιουργεί την εντύπωση ότι ο άνδρας δεχόταν αφόρητη πίεση από τους γονείς της συντρόφου του.

Όπως έγινε γνωστό, στον δράστη της επίθεσης και τη σύζυγό του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και συνέργεια, καθώς και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δικογραφία περιέχεται κατάθεση, η οποία αναφέρει πως τη στιγμή της δολοφονίας ακούγεται η φωνή της συζύγου του δράστη στο θυροτηλέφωνο να φωνάζει από το θυροτηλέφωνο «Ρίξ’ του!».

Διαβάστε σχετικά:

Στυγερό έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Σκότωσε τον γαμπρό του μπροστά στα μάτια της μικρής εγγονής του – «Ρίξ’ του, φά’ τον»