Στο νοσοκομείο «Παίδων» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο 45χρονος «πατριάρχης» των «παλαιοχριστιανών» της ορεινής Κορινθίας, προκειμένου, όπως είπε, να δει το 15χρονο παιδί του και να το απομακρύνει επειδή «βρίσκεται στον ίδιο θάλαμο με άρρωστα παιδιά».

«Μας είπαν ότι δεν μπορώ να δω το παιδί μου και πρέπει να επικοινωνήσω με τον εισαγγελέα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με αφήνουν να δω το παιδί μου. Δεν μου έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί» ανέφερε ο 45χρονος μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ο 15χρονος είχε οδηγηθεί στο νοσοκομείο όταν εντοπίστηκε στο λαγούμι της οικογένειας στην Κορινθία ενώ στο Παίδων βρίσκεται υπό αστυνομική φύλαξη.

Σύμφωνα με το Star, ο 45χρονος αρνείται να φύγει από το νοσοκομείο και κάθεται στο πεζοδρόμιο, με τον δικηγόρο του να προσπαθεί να του επιτραπεί η είσοδος.

Ο λόγος που δεν μπορεί να δει το παιδί του είναι πως η εισαγγελική παραγγελία που εκδόθηκε την Κυριακή αναφέρει πως δεν μπορεί να είναι κοντά του.

Άφαντη παραμένει η μητέρα της οικογένειας με τις φήμες να τη θέλουν να βρίσκεται σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών στη Θεσσαλία. Ωστόσο, νέες πληροφορίες που μετέδωσε το κανάλι, αναφέρουν ότι ίσως βρίσκεται στην Αττική.