Γνωμάτευση πραγματογνώμονα σχετικά με σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας που ισχυρίζεται ότι έχει ζητά τώρα ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών», ο οποίος οδηγήθηκε νωρίτερα στο αυτόφωρο της Κορίνθου.

Ο «πατριάρχης της οικογένειας των παλαιοχριστιανών» θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, καθώς οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για μια σειρά από αδικήματα. Ο 45χρονος κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα, υποστηρίζοντας πως έχει περάσει από αρμόδια επιτροπή το 2020 και λόγω του κορονοϊού η διάγνωση δεν ανανεώθηκε.

Ο 45χρονος ζητά από το δικαστήριο μέσω του συνηγόρου του να εξεταστεί από πραγματογνώμονα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το αίτημά του καταχωρήθηκε και αναμένονται οι ανακοινώσεις για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί από εδώ και πέρα.

Αρνείται να δώσει δείγμα DNA

Ο 45χρονος συνελήφθη την Κυριακή στην ορεινή Κορινθία για απείθεια στον νόμο και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο.

Παράλληλα τα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας παραμένουν άφαντα, ενώ πληροφορίες τα ήθελαν να βρίσκονται σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών μαζί με τη μητέρα τους και την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Για τον 45χρονο έχει δοθεί εντολή να παρθεί δείγμα DNA όπως και από τα παιδιά, έπειτα από την επιμονή της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας να μην αποκαλύπτει τον πατέρα του παιδιού της. Ο 45χρονος αρνείται κατηγορηματικά να δώσει δείγμα, αν και ο συνήγορός του υποστηρίζει πως τον έχει συμβουλεύσει να το κάνει.