Αδιανόητες λεπτομέρειες έρχονται στο φως σχετικά με την οικογένεια στην Κορινθία, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται «παλαιοχριστιανοί». Μέχρι τώρα τα τρία ανήλικα παιδιά μαζί με τη μητέρα συνεχίζουν να αγνοούνται, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επαγγελματική πορεία του 45χρονου πατέρα, ο οποίος σήμερα βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ ήδη υπάρχει εισαγγελική εντολή να ληφθεί δείγμα DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί η πατρότητα των παιδιών.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο 45χρονος εργαζόταν εξ αποστάσεως με μισθό 1.029 ευρώ στον δήμο Ερέτριας και πιο συγκεκριμένα στον τομέα της καθαριότητας.

Σε αυτό το σημείο γεννάται το ερώτημα πώς είναι δυνατόν ο 45χρονος να εργάζεται εξ αποστάσεως, καθώς δηλώνει αρνητής της τεχνολογίας.

Παρά τις αρνήσεις του, όμως, ο άνδρας φέρεται να διέθετε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να εργαστεί εξ αποστάσεως, δηλαδή είχε στην κατοχή του τόσο ηλεκτρονικό υπολογιστή όσο και ασύρματο στικάκι για σύνδεση στο ίντερνετ, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Ευθύνη του 45χρονου ήταν να συντονίζει τα δρομολόγια των οχημάτων καθαριότητας και των φορτηγών για μεγάλες ποσότητες απορριμμάτων.

Πάντως, τον Ιανουάριο η νέα δημοτική αρχή τού ζήτησε να επιστρέψει στο πόστο του, κάτι που αρνήθηκε επικαλούμενος την απόφαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Η στάση του είχε σαν αποτέλεσμα να διενεργηθεί ΕΔΕ στον δήμο, ώστε να διαπιστωθεί πώς ένας εργαζόμενος δεν πήγαινε τόσο καιρό στην εργασία του.