Απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του και έχοντας προηγουμένως δεχθεί πυρά από καλάσνικοφ βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς στην περιοχή της Μάνδρας.

Έξω από το αυτοκίνητό του βρέθηκαν κάλυκες ενώ σε κοντινή απόσταση από το σημείο του εγκλήματος βρέθηκε και δεύτερο καμένο αμάξι το οποίο εικάζεται ότι ανήκε στους δράστες της μαφιόζικης επίθεσης.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της δολοφονίας

Ποιος ήταν ο Χρήστος Γιαλιάς

Ο Χρήστος Γιαλιάς διατηρούσε την εταιρεία κρεάτων «Farm Katerina», ενώ ήταν ιδιοκτήτης και κύριος μέτοχος στην εταιρεία «Gi Express».

Επίσης, είχε πλούσια δράση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού διετέλεσε πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Τρικάλων (ΑΟΤ), της Ελευσίνας και του Μανδραϊκού Αθλητικού Ομίλου.

Χρήστος Γιαλιάς

Επιπλέον, το pna.gr αναφέρει ότι στις 15 Ιανουαρίου του 2023, ο Χρήστος Γιαλιάς έγινε αναπληρωτής πρόεδρος στον ΠΑΣ Κορίνθου.

Είχε δολοφονηθεί και η πρώην σύζυγός του

Τον Μάιο του 2018, είχε πέσει θύμα δολοφονίας και η 51χρονη πρώην σύζυγός του, έξω από το σπίτι της στην Μάνδρα, με τις έρευνες της Αστυνομίας να δείχνουν ότι η δολοφονία είχε ως κίνητρο τη ληστεία από Αλβανό κακοποιό.

Το θύμα της σημερινής δολοφονίας ήταν πρόσωπο γνωστό στην περιοχή καθώς ασκούσε εμπορική δραστηριότητα. Ο Χρήστος Γιαλιάς δραστηριοποιούνταν για χρόνια στο εμπόριο ενώ είχε υπάρξει και ποδοσφαιρικός παράγοντας.