Άλυτο παραμένει το μυστήριο της εν ψυχρώ δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου δύο ημέρες μετά την κηδεία του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μεσολόγγι. Οι Αρχές αναζητούν το φονικό όπλο, ενώ ο 50χρονος κρεοπώλης κρατά πίσω από τα κάγκελα του κελιού του στον Κορυδαλλό την αλήθεια για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Η οικογένεια του 31χρονου, οι φίλοι, οι γνωστοί του αλλά και όλη η κοινωνία του Μεσολογγίου περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, όμως τα ευρήματα από τη σορό του Μπάμπη δε βοήθησαν τις Αρχές να προχωρήσουν την έρευνα, για να καταλήξουν στο τι έγινε το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου στον κάμπο του Ευηνοχωρίου.

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι

Συνεχίζονται οι έρευνες

Παρά το γεγονός ότι μέχρι αυτήν τη στιγμή δεν έχει διαπιστωθεί η παρουσία άλλων ατόμων (εκτός του κρεοπώλη) την ώρα της δολοφονίας του Μπάμπη, η στάση που κρατά ο κατηγορούμενος ενισχύει τα σενάρια που τον θέλουν κάτι να φοβάται να πει και γι΄ αυτό κρατά το στόμα του κλειστό.

Ο κλώνος, ο οποίος δημιουργήθηκε στην κάρτα SIM του 31χρονου, έδωσε στοιχεία στην ΕΛ.ΑΣ., όχι όμως, όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας (29/1) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, αρκετά ώστε να μπορέσουν οι αστυνομικοί να δουν τι έλεγε στις επικοινωνίες του με τον κρεοπώλη.

Τις επόμενες ημέρες ο κρεοπώλης αναμένεται να οδηγηθεί ξανά στις δικαστικές αρχές Μεσολογγίου, ώστε να δώσει εκ νέου εξηγήσεις για το συνέβη τελικά με τον Μπάμπη.