Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε λίγο πριν τις 8:00 το πρωί στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλκίδα, με θύμα έναν 43χρονο.

Για το περιστατικό έχει προσαχθεί και ανακρίνεται στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας μία 39χρονη, η οποία ήταν στη σκηνή του εγκλήματος και τα ρούχα της ήταν γεμάτα αίματα. Στο σημείο, έξω από το σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο του 43χρονου, εντοπίστηκε ένα μαχαίρι γεμάτο αίματα το οποίο είναι το όπλο του εγκλήματος. Για κατάθεση στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, έχει οδηγηθεί και η 43χρονη σύζυγος του θύματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας στις 07:55 το πρωί του Σαββάτου (20/1)  ενημερώθηκε τηλεφωνικά από γυναικά, η οποία μιλούσε σπαστά ελληνικά, ότι επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλκίδα, πλησίον του 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας, λαμβάνει χώρα επεισόδιο με μαχαίρι, μεταξύ άνδρα και γυναίκας.

Σχεδόν 5 λεπτά αργότερα, πραγματοποιήθηκε κλήση στο «100» από γυναίκα, που δήλωσε ότι διαμένει στην οδό 28ης Οκτωβρίου και βλέπει από το μπαλκόνι της οικίας της, μία γυναίκα να μαχαιρώνει τον άνδρα της. Ένα λεπτό αργότερα, πραγματοποιήθηκε και έτερη κλήση από άγνωστο άνδρα για το ίδιο επεισόδιο.

Φτάνοντας επί τόπου οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν έναν άνδρα στο μέσο της οδού, σε εμβρυακή στάση, φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα. Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ,  ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του ανωτέρω.

Πλησίον του πτώματος, το οποίο ως εξακριβώθηκε ανήκε στον 43χρονο, ανέμενε η 39χρονη που φέρεται να τον μαχαίρωσε σε θανάσιμα τουλάχιστον τέσσερις φορές.