Όλους τους εμπλεκόμενους «αθώωνε» με δηλώσεις της η 17χρονη θύμα στην υπόθεση της μαστροπείας ανηλίκων στον Κολωνό. Λίγη ώρα αργότερα όμως μπροστά στις δικαστικές αρχές, η 17χρονη ανέτρεψε όλα όσα είχε πει δηλώνοντας ότι «πιέστηκε από το περιβάλλον της βασικής κατηγορούμενης, να τα πάρει όλα πίσω και να τη βγάλει από το κάδρο».

Σε ό,τι αφορά στους τρεις κατηγορούμενους που πήγαν να απολογηθούν, οι απολογίες τους ολοκληρώθηκαν νωρίτερα, ενώ αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες. Οι άνδρες ανέφεραν ότι δεν γνώριζαν ότι οι νεαρές ήταν ανήλικες και πως τους είχαν δηλώσει μεγαλύτερες ηλικίες. Από την πλευρά της η κατηγορούμενη για τη μαστροπεία λέει ότι δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Γνώρισε τη 17χρονη από το ινστιτούτο της και μάλιστα ότι προσπαθούσε να την απομακρύνει από αυτόν τον δρόμο.

Νωρίτερα σε δηλώσεις της στο MEGA, η 17χρονη, ανέφερε: «Δεν με έμπλεξε η 33χρονη κατηγορούμενη, είναι αθώα η κοπέλα». «Είχα ξεκινήσει πιο πριν από την Λορέλα και έκανα κάποια ραντεβού. Είχα προτείνει και σε κάποιες φίλες μου, τους είχα προτείνει να έρθουν μαζί μου να βγάλουν λεφτά. Στις μικρές ηλικίες θέλουν το εύκολο χρήμα. Έβλεπα χρήμα, κλαμπ, κοπέλες με λεφτά κι έλεγα ας το κάνω αυτό. Μου έστειλαν στο Instagram και πηγαίναμε στα χοτέλ ή στα σπίτια. Τους έλεγα ότι είμαι 20 χρονών».

«Όλες κοιτάνε να βγάλουν λεφτά, ιδίως σε μικρές ηλικίες. Δεν είναι απαραίτητο να τις μπλέξει κάποιος. Εάν δει μία 15χρονη λεφτά και μπλέκει και μετά άθελά της μπλέκει και άλλες κοπέλες».