Κλιμάκιο της του Ανθρωποκτονιών πρόκειται να μεταβεί στο Μεσολόγγι για να συνδράμει στις έρευνες του 31χρονου κυνηγού που έχει εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μεταβαίνει, γιατί η υπόθεση παρουσιάζει εξαιρετικές δυσκολίες, τη στιγμή που οι αρχές εξετάζουν ένα νέο βίντεο με τον κρεοπώλη.

Έτσι, με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., στην περιοχή έχει μεταβεί κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για επιτόπιες έρευνες στα επίμαχα σημεία, αλλά και κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής για να βοηθήσουν στις έρευνες των συναδέλφων τους του Μεσολογγίου και των Πατρών.

Το βίντεο που εξετάζουν οι αρχές

Σημειώνεται, πως οι αρχές εξετάζουν το βίντεο που καταγράφει τον 50χρονο κρεοπώλη να ψωνίζει χαρτί κουζίνας από μίνι μάρκετ.

Το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος τον καταγράφει στις 21:30 της 4ης Ιανουαρίου, λίγη ώρα μετά τη συνάντησή του με τον εξαφανισμένο 31χρονο Μπάμπη.

Επίσης, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι Αρχές «χτενίζουν» την περιοχή, που άφησε το τελευταίο του στίγμα ο 31χρονος, και επικεντρώνονται στις κινήσεις του 50χρονου κρεοπώλη, του ανθρώπου που φέρεται να είναι ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον αγνοούμενο, καθώς ο πρώτος ισχυρίζεται ότι εκείνο το βράδυ τον μετέφερε από το σπίτι του στα ΤΕΙ Μεσολογγίου για να συναντήσει έναν άγνωστο άνδρα

Κλειδί στην έρευνα των Αρχών είναι μια καταγραφή στις 20:40 από κάμερα της Ιόνιας Οδού, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του κρεοπώλη να κινείται στην παλιά εθνική οδό. Παρά το γεγονός όμως πως έχει καταγραφεί από τη συγκεκριμένη κάμερα, η επόμενη κάμερα, από την οποία έχει ληφθεί υλικό, εκείνη από βενζινάδικο λίγο πιο κάτω δεν τον εντοπίζει. Οι αστυνομικοί υποθέτουν πως ο κρεοπώλης έχει στρίψει νωρίτερα.