Νέα στοιχεία προέκυψαν στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, με τις αρχές στο Μεσολόγγι να «χτενίζουν» κάθε σημείο, που μπορεί να δώσει απαντήσεις για το τι έχει συμβεί. Οι έρευνες εξελίσσονται πιο εντατικά από νωρίς το πρωί της Τρίτης (9/1) και έχουν επεκταθεί στην ευρύτερη περιοχή. Στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας την ίδια στιγμή έχουν μπει οι κινήσεις του 51χρονου κρεοπώλη, που ήταν το τελευταίο άτομο το οποίο είδε τον νεαρό, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρία στο Newsbeast, ο άνδρας ήταν σε υπερένταση μετά το τετ α τετ τους.

Ο 51χρονος κρεοπώλης, ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση του 31χρονου, παραμένει υπό κράτηση στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένα μαχαίρι και σήμερα στη μία το μεσημέρι θα οδηγηθεί εκ νέου στον Εισαγγελέα.

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι
Ο 31χρονος

Ο κρεοπώλης έχει αναφέρει στους αστυνομικούς πως παρέλαβε τον Μπάμπη από το σπίτι του με το αυτοκίνητό του και τον άφησε σε πάρκινγκ στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ, όπου θα ερχόταν ένας άνδρας από το Αγρίνιο και θα τον έπαιρνε, για να πάνε για κυνήγι. Ο ίδιος επισήμανε ότι στη συνέχεια μετέβη σε μίνι μάρκετ στην οδό Ναυπάκτου και, σύμφωνα με μαρτυρία στο Newsbeast, φέρεται πως ψώνιζε, όντας σε υπερένταση.

Όπως επισήμανε χθες, Δευτέρα (8/1), το Newsbeast, ο κρεοπώλης ισχυρίζεται πως όταν άφησε τον Μπάμπη στο πάρκινγκ, έφυγε και μετέβη αμέσως στο μίνι μάρκετ, που βρίσκεται σε απόσταση το πολύ 10 λεπτών (με το αυτοκίνητο) από τα παλαιά ΤΕΙ. Εδώ, όμως υπάρχει ένα μεγάλο κενό, καθώς ο 51χρονος δεν έφτασε στο μίνι μάρκετ μετά από 10 λεπτά, αλλά μετά από 1 ώρα και 20 λεπτά.

Αρνείται ότι έχει σχέση με την εξαφάνιση

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 51χρονος συνεχώς λέει πως δεν εμπλέκεται στην εξαφάνιση του 31χρονου.

Η συμπεριφορά του στο κρατητήριο είναι φυσιολογική και αναμένει ότι θα αφεθεί ελεύθερος.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και η τελευταία κλήση με τον Μπάμπη

Από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό του 51χρονου προέκυψε πως λίγο πριν παραλάβει τον Μπάμπη από το σπίτι του είχε μαζί του μία συνομιλία, που κράτησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Έπειτα άφησε το κινητό στο σπίτι και πήγε να τον πάρει.

Τα ρούχα του κρεοπώλη, όπως επίσης και το όχημά του, έχουν οδηγηθεί στα εγκληματολογικά για να ερευνηθούν.