Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι. Τα ίχνη του 31χρονου χάθηκαν την Πέμπτη (4/1), όταν πήγε για κυνήγι. Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, που κάνουν φύλλο και φτερό την περιοχή, βρίσκεται ένας 51χρονος, φίλος του Μπάμπη, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που φέρεται να τον είδε. Την ίδια στιγμή οι συγγενείς του νεαρού, που αγωνιούν για την τύχη του, απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει τι έχει συμβεί να μιλήσει στην Αστυνομία.

Ο 51χρονος κρεοπώλης, ο οποίος έχει συλληφθεί, καθώς κατά τη διάρκεια έρευνας βρέθηκε στο αυτοκίνητό του ένα μαχαίρι, θα οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα (8/1), στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στις Αρχές έπεσε σε αντιφάσεις, ενώ δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Μιλώντας στους αστυνομικούς, ο 51χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast, είπε ότι το απόγευμα της Πέμπτης (4/1) παρέλαβε τον 31χρονο από το σπίτι του και τον άφησε σε ένα πάρκινγκ, που βρίσκεται στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ Μεσολογγίου. Όπως ανέφερε ο κρεοπώλης, ο Μπάμπης του είπε ότι εκεί είχε δώσει ραντεβού με έναν φίλο του από το Αγρίνιο, που θα περνούσε να τον πάρει, ώστε να πάνε για κυνήγι.

Το μεγάλο χρονικό κενό

Εικόνα από το σημείο των ερευνών για τον 31χρονο

Κατά τα λεγόμενα του άνδρα, αμέσως μετά ο ίδιος έφυγε από το πάρκινγκ, αφήνοντας τον Μπάμπη μόνο και χωρίς να έχει έρθει ο 50χρονος από το Αγρίνιο. Ακολούθως ισχυρίζεται ότι μετέβη σε ένα μίνι μάρκετ στην οδό Ναυπάκτου στο Μεσολόγγι, σε απόσταση, δηλαδή, το πολύ 10 λεπτών (με το αυτοκίνητο) από τα παλαιά ΤΕΙ. Εδώ, σύμφωνα τις πληροφορίες του Newsbeast, υπάρχει ένα μεγάλο κενό, καθώς ο 51χρονος δεν έφτασε στο μίνι μάρκετ μετά από 10 λεπτά, αλλά μετά από 1 ώρα και 20 λεπτά.

Παράλληλα, ο κρεοπώλης, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς αλλά προέκυψε και από την άρση απορρήτου, δεν είχε μαζί του τηλέφωνο, αλλά το είχε αφήσει στο σπίτι του και έτσι δεν μπορεί να αποδειχθεί η διαδρομή που ακολούθησε.

Την ώρα που κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «χτενίζει» την περιοχή και στις αναζητήσεις χρησιμοποιείται και drone της αστυνομίας, αστυνομικές πηγές επισημαίνουν πως δεν έχει βρεθεί ακόμη κανένα στοιχείο, που να μπορεί να οδηγήσει στα ίχνη του 31χρονου και τονίζουν πως το κινητό του εξέπεμψε σήμα τελευταία φορά από το πάρκινγκ.

Ο 31χρονος Μπάμπης

Το μυστήριο με τα χιλιάδες ευρώ, που είχε δανείσει ο 31χρονος στον 51χρονο

Όπως αποκάλυψαν συγγενείς του 31χρονου, ο Μπάμπης είχε δανείσει στον κρεοπώλη περίπου 17.000 ευρώ. Ο ίδιος, όμως, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως το ποσό ήταν μικρότερο και ανερχόταν σε 7.000 ευρώ.

Ο 51χρονος επισήμανε πως είχε δώσει πίσω τα χρήματα στον αγνοούμενο πριν τα Χριστούγεννα με τις αστυνομικές πηγές να αναφέρουν πως επρόκειτο για ισχυρισμούς του και δεν μπορεί να αποδειχτεί από κάπου το εάν τα 7.000 ευρώ είχαν ή όχι επιστραφεί.

Εικόνες από το σημείο των ερευνών για τον 31χρονο