Στο κάδρο των ευθυνών εντάσσει ο δικηγόρος των θυμάτων του κομμωτή στα Βριλήσσια που κατέγραφε τις υπαλλήλους αλλά ακόμα και τις κόρες της συζύγου του, τη σύζυγο του καθ’ ομολογία δράστη.

Με δηλώσεις του στο MEGA, ο Αλέξανδρος Δάσκας, απηύθυνε μομφή κατά της εν διαστάσει συζύγου, καθώς αναρωτήθηκε «Διατυπώνω τη μομφή στο πρόσωπό της. Είναι 10 χρόνια παντρεμμένοι. Ξέρει ότι ασχολείται με τη μουσική; Το ξέρει. Ξέρει ότι παραδίδει μουσική σε USB; Ποια είναι η τύχη της μουσικής αυτής, σε ποιον την παραδίδει, τι περιέχει; Τι ακούμε όλες αυτές τις ημέρες;

Οι καταγγέλλουσες δεν έχουν σαφή και εμπεριστατωμένη γνώμη αν η σύζυγός και συνεταίρος του εμπλέκεται ή όχι, αν είχε γνώση ή όχι έως ποιού σημείου είχε γνώση. Δεν μπορώ να δώσω συγχωροχάρτι εγώ».

Ο ίδιος σημειώνει ότι αυτό που καταγγέλλουν οι κοπέλες «είναι ακριβώς αυτή η παράδοση των USB σε ένα πρόσωπο. Να τον κατονομάσει η σύζυγός του. Η ίδια λοιπόν που ζητά συγγνώμη από τον κόσμο και τις κόρες της, ας ζητήσει συγγνώμη από το προσωπικό πρώτα. Οι οποίες κοπέλες έμειναν άνεργες τώρα τα Χριστούγεννα.

Αντιλαμβάνομαι ενδεχομένως την άδικη αναστάτωση και στην ίδια, συμπάσχω έως κάποιου χρονικού σημείου. Μέχρι να πειστούμε κι εμείς ότι δεν είχαν γνώση του τι γινόταν στην επιχείρηση και στο σπίτι τους. Μέχρι τότε διατηρώ κάποια επιφύλαξη και τη διατηρώ γιατί αυτό μου έχει μεταφερθεί από τις κοπέλες».

Οι καταγγέλλουσες είναι 8. «Ζούσαν επί σειρά ετών ή μηνών σε ένα χώρο που τους μαγνητοσκοπούσαν το σώμα τους και δεν ξέρουν την τύχη αυτών των μαγνητοσκοπήσεων. Ήταν φίλος τους αυτός που παρέδιδε τα στικάκια. Αλλά δεν μας λένε ποιος ήταν. Να μας πει ποιος ήταν;».