Με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε η εν διαστάσει σύζυγος του κομμωτή που κατηγορείται ότι είχε βάλει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του καταστήματός του, αλλά και στο δωμάτιο των κορών της συζύγου του.

Μιλώντας στο MEGA, η Μεξικανή Αλίσια «δεν έχω δει τηλεόραση αυτές τις μέρες, άκουσα τη φωνή της κόρης μου και δεν την είχα ακούσει, πονάω που ακούω τα παιδιά μου να έχουν μπλέξει σε κάτι τέτοιο, ζητάω συγγνώμη στις κόρες μου. Θέλω να ξέρουν τα παιδιά ότι έχουν δυνατή μαμά, εγώ δεν κρύβομαι, βγήκαν τα παιδάκια μου είναι πολύ γενέες».

Σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον κατηγορούμενο, σημείωσε: «Ήμασταν μαζί από το 2015. Ήταν γλυκός, ήταν στοργικός. Στο σπίτι η μια κάμερα βρέθηκε στο θερμοσίφωνα και η άλλη στην κρεβατοκάμαρα των παιδιών. Είχε έρθει η μαμά μου να με επισκεφτεί από το Μεξικό. Ο αθεόφοβος είχε ρεπό τη Δευτέρα και έλεγε στη μαμά μου να μπει για μπάνιο.

Δεν το έχω πει ούτε στα αδέρφια μου και ντρέπομαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Μπορεί να φαίνεται γελοίο… Ο Δημήτρης είναι κομμωτής πολλά χρόνια, έχει μπει σε πολλά σπίτια, ήταν κομμωτής στα Βριλήσσια από το 2000. Μπορεί και στο προηγούμενο κατάστημα, που εγώ δούλευα υπάλληλος, μπορεί κι εκεί κάτι να υπάρχει».